Waar komt de naam Boon vandaan?

Waar komt de naam Boon vandaan?

De meeste voorkomende vraag die aan mij wordt gesteld.

 

Ik kan mij niet anders herinneren dan dat ik Boon word genoemd. Boon klinkt voor mij zo normaal, maar wie noemt zijn kind nou Boon? Mensen die mij nog niet zo lang kennen vinden het maar gek. De bijnaam is ontstaan dankzij mijn zus. Simone was voor haar als peuter een lastige naam. Sperzieboon was een stuk makkelijker uit te spreken én haar lievelingseten. 1+1 =2 en zo ontstond de bijnaam Boon. Alle credits hiervoor gaan dus naar mijn zus.

Toen ik begon met mijn eigen onderneming wist ik daarom al snel dat ik mijn bedrijf Boon wilde gaan noemen. Zo is Boon – Get Up And Go ontstaan. Of, zoals ik het ook wel noem, schop onder je kont en gaan! Precies wat we allemaal soms even nodig heb als we ons eetpatroon willen veranderen. De boon is krachtig en eiwitrijk. Die kracht wil ik met mijn bedrijf uitstralen. Vandaar dat er een groeiende boon is verwerkt in mijn logo.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@boongetupandgo

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN IK ZAL CONTACT MET JE OPNEMEN

Vragen of opmerkingen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes op gebied van voeding en lifestyle.

Neem contact op

Ik ben doordeweeks bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Telefonisch of via de mail
06 44 07 32 16
info@boondietist.nl

Volg ons

@boongetupandgo
expand_less