Vegetarische noedelsalade

Vegetarische noedelsalade

Bereidingstijd: 20 minuten

Wat heb je nodig voor twee personen:

300 gram sperziebonen
125 gram taugé
80 gram volkoren noedels. Ben je een grote eter? Neem dan 60 gram p.p.
180 gram tempeh ketjap blokjes, ik gebruikte die van de Albert Heijn
Drie stengels bosui
Sojasaus
Sesampitjes
Optioneel: ketjap

Hoe maak je de vegetarische noedelsalade:

1.Dop de boontjes en halveer deze. Kook ze beetgaar.
2.Breng 250 ml water aan de kook voor de noedels.
3.Bak de blokjes tempeh op hoog vuur zonder olie of boter. Zo worden ze lekker knapperig!
Wil je wat extra smaak? Marineer dan de tempeh eerst voor 5 minuten in een scheutje ketjap.
4.Zodra de tempeh knapperig is laat je deze buiten de pan even afkoelen en wok je in dezelfde pan de taugé.
5.Bereid de noedels volgens de verpakking in kokend water en giet deze af zodra ze gaar zijn. Snijd ondertussen de stengels bosui fijn.
6. Voeg alle ingrediënten samen tot een salade en breng op smaak met een scheutje sojasaus. Garneer de salade met sesampitjes en voeg de gesneden bosui voor een extra bite.

Bereidingstijd: 10 minuten Koeltijd: minimaal 60 minuten Ik ben een echte chocoladeliefhebber, hoe puurder hoe beter. Om iedere dag chocola […]

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@boongetupandgo

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN IK ZAL CONTACT MET JE OPNEMEN

Vragen of opmerkingen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes op gebied van voeding en lifestyle.

Neem contact op

Ik ben doordeweeks bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Telefonisch of via de mail
06 44 07 32 16
info@boondietist.nl

Volg ons

@boongetupandgo
expand_less