Saoto soep

Saoto soep

Bereidingstijd: 20 minuten

Wat heb je nodig voor twee grote soepkommen:

1 grote rode ui, grofgesneden
1 teentje knoflook, geperst
100 gram volkoren noedels
150 gram sugar snaps
2 flinke handjes taugé
100 gram paksoi of witte kool, gesneden
500 ml kokend water
1,5 blokje runderbouillon (groentebouillon kan ook)
Scheutje sojasaus
2 eieren
Olijfolie

Hoe maak je de soep:

1.Kook 500 ml water in de waterkoker.
2.Fruit de grof gesneden ui en de knoflook in een klein laagje olijfolie. Gebruik hiervoor de soeppan waar je het volledige gerecht in bereid.
3.Bak kort de taugé en de paksoi mee
4.Giet het kokende water bij de groenten, voeg het bouillonblokje, een scheutje sojasaus en de sugar snaps toe. Laat dit voor 5 minuten intrekken op laag vuur.
5.Voeg na 5 minuten de volkoren noedels toe en laat dit op laag vuur gaar worden.
6.Kook ondertussen de eieren, deze serveer je in de soep.

Tip: Serveer bosui of gedroogde uitjes bij de soep voor een lekkere bite.

Bereidingstijd: 8 minuten Oventijd: 60 minuten Deze cake is perfect voor de winterse dagen (en avonden) bij een kopje verse […]

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@boongetupandgo

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN IK ZAL CONTACT MET JE OPNEMEN

Vragen of opmerkingen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes op gebied van voeding en lifestyle.

Neem contact op

Ik ben doordeweeks bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Telefonisch of via de mail
06 44 07 32 16
info@boondietist.nl

Volg ons

@boongetupandgo
expand_less