Courgetti met zalm en avocadosaus

Courgetti met zalm en avocadosaus

Bereidingstijd: 10 minuten
Oventijd: 20 minuten

Wat heb je nodig voor twee persoon:

Ingrediënten:
2 stukken verse zalmmoten. Per stuk rond de 100/120 gram
1 grote rode ui
2 courgettes, gebruik voor dit recept geen voorgesneden courgettepasta
1 avocado
1 grote eetlepel groene pesto
Twee handjes rucola
Klein teentje verse knoflook
Twee schijfjes citroen
Peper en zout
Olijfolie

Benodigdheden:
Wokpan
Knoflookpers
Spiraalsnijders (optioneel)
Aluminiumfolie

Zo maak je het:

1.Verwarm de oven voor op 220 graden.
2.Doe de stukken zalm in aluminiumfolie, voeg hier een schijfje citroen en wat peper en zout aan toe. Vouw het folie aan de bovenkant goed dicht. Doe dit pakketje voor 20 minuten in de oven.
3.Snij de courgette in dunne lange reepjes of gebruik hiervoor een spiraalsnijder.
4.Mash de avocado in een schaaltje, voeg hier de pesto en de knoflook aan toe en roer dit tot een dikke saus.
5. Fruit de ui en roerbak de courgette tot deze is geslonken. Zorg dat je nog een stevige bite houd.
6. Serveer de courgette pasta samen met de zalm, avocadosaus en de rucola.

Bereidingstijd: 10 minuten Koelen: 30 minuten Wat heb je nodig voor 12 balletjes: Ingrediënten: 8 medjoul dadels 3 eetlepels havermout […]

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@boongetupandgo

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN IK ZAL CONTACT MET JE OPNEMEN

Vragen of opmerkingen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes op gebied van voeding en lifestyle.

Neem contact op

Ik ben doordeweeks bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Telefonisch of via de mail
06 44 07 32 16
info@boondietist.nl

Volg ons

@boongetupandgo
expand_less