Aardbeien tiramisu

Aardbeien tiramisu

Bereidingstijd: 15 minuten
Koeltijd tiramisu in glas: 10 minuutjes
Koeltijd tiramisu in schaal: minimaal 2 uur

Dit heb je nodig per glas:

Ingrediënten
Drie lange vingers
Vijf eetlepels Griekse yoghurt 0% vet
Twee eetlepels MonChou
Aardbeien, zoveel als je zelf lekker vindt
Een eetlepel bevroren rood fruit (verse blauwe bessen of aalbessen kunnen ook)
Optioneel: gebruik kaneel of cacao als tussenlaag

Benodigdheden
Glas (of schaal)
Lepel

Zo maak je het:

Meng eerst de Griekse yoghurt met de MonChou. Pureer eventueel wat aardbeien door het yoghurtmengsel voor een extra touch. Breng vervolgens de laagjes aan. Zelf start ik met de yoghurt, daarboven twee halve lange vingers en wat fruit. Dit herhaal ik vervolgens totdat ik drie van deze lagen heb. Zet de glazen vervolgens voor 10 minuten in de koelkast, zodat de lange vingers wat zachter worden. Dit is niet noodzakelijk, direct eten kan ook.

Maak je liever een grote schaal waar je met het hele gezelschap uit kunt eten?
Vermenigvuldig dan de bovenstaande hoeveelheden voor het aantal personen dat mee-eet. Start met de lange vingers en maak vervolgens nog twee lagen van alle ingrediënten.

ENJOY!

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@boongetupandgo

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN IK ZAL CONTACT MET JE OPNEMEN

Vragen of opmerkingen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes op gebied van voeding en lifestyle.

Neem contact op

Ik ben doordeweeks bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Telefonisch of via de mail
06 44 07 32 16
info@boondietist.nl

Volg ons

@boongetupandgo
expand_less