LET’S TALK ABOUT BOON!

 

Mijn naam is Simone en ik wil jou een topfit gevoel geven door gezonde voeding!
Het is mijn doel om je alles te leren over voeding en je te laten ervaren hoe ook jij dit gemakkelijk kunt toepassen binnen jouw levensstijl. Mijn kracht is het maken van persoonlijke adviezen en te luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft.

Nadat ik in 2014 mijn sportopleiding heb afgerond en veel ervaring heb opgedaan als personal trainer wist ik al snel dat mijn interesse uit ging naar voeding. Het complete plaatje vind ik belangrijk!

Na mijn sportopleiding ben ik direct gestart met de bacheloropleiding Voeding& Diëtetiek. In oktober 2018 heb ik de titel diëtist in ontvangst genomen. Toch blijft dat “complete plaatje”mij triggeren. Daarom combineer ik voeding en sport tijdens mijn werkzaamheden bij Krachtmeesters in Haarlem. Naast mijn bestaan als zzp’er geef ik twee dagen les op het CIOS in Haarlem en zorg ik dat ook deze generatie leert over gezonde voeding.

Een druk bestaan waarbij voeding de hoofdrol speelt, maar geloof me, dat is bij mij ook heel anders geweest. Vroeger graaide ik in alle kastjes en klom ik op het aanrecht om de snoeppot te bemachtigen die mijn moeder voor mij verstopte. Hoe heb ik de discipline heb opgebouwd om van gezonde voeding een gewoonte te maken? Tijd, geduld, regelmaat, doelen stellen en vooral veel ups en downs. Op zoek naar de balans is niet zo simpel als het lijkt. Bij mij is daar ruim een jaar overheen gegaan. Door alle veranderingen is mijn lichaam blij, ben ik blij én zit ik bomvol energie. Wil jij dit ook ervaren? Start dan vandaag al met kleine veranderingen. Kleine stapjes worden vanzelf grote stappen en uiteindelijk heb je de basis waar je altijd op terug kunt vallen.

Ik ben mijn bedrijf gestart om mensen te helpen en mijn passie voor voeding met jullie te delen.
GET UP AND GO: schop onder je kont en gaan, noem ik het ook wel!

Spreek ik je snel?

Liefs Boon

Reviews

Meer energie, resultaten die boven verwachting zijn én een gezonder en regelmatiger eetritme. Maar wat misschien wel het belangrijkste is, is dat ik tijdens de 8 weekse begeleiding ECHT iets heb geleerd over voeding!

Als je niet alleen wilt afvallen maar een verandering wilt in je huidige levensstijl – get up and go to Boon!

Eline Jansen

Door de fijne adviezen en begeleiding was ik na de bevalling snel weer fit, heb ik 7 maanden met plezier borstvoeding gegeven en ben ik inmiddels weer op m’n oude gewicht!

Judith Aalfs

Simone is een vriendelijk en professionele coach die écht aandacht heeft voor je doelen en wensen. Ik heb in 8 weken tijd mooie resultaten behaald dankzij het voedingsplan en de persoonlijke aandacht! Het was voor mij de stok achter de deur die ik nodig had.

Marieke Oknowski

Simone heeft ervoor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel ben gaan zitten. De begeleiding is écht persoonlijk en met veel zorg samengesteld. Door de 8 weekse begeleiding van Boon heb ik meer inzicht gekregen in gezonde voeding en heb ik mijn doelen snel kunnen bereiken!

Lise Moolenaar

Simone liet ons inzien dat ons voedingspatroon anders kon en moest als we resultaat wilde zien van het sporten. Op een positieve en professionele manier confronteerde ze ons met ons eetgedrag en gaf ze ons hele bruikbare adviezen. Met haar hulp hebben we aanpassingen kunnen doen aan ons eetpatroon waardoor we ons beide energieker voelen.

Sander & Linda

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@boongetupandgo

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN IK ZAL CONTACT MET JE OPNEMEN

Vragen of opmerkingen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes op gebied van voeding en lifestyle.

Neem contact op

Ik ben doordeweeks bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Telefonisch of via de mail
06 44 07 32 16
info@boondietist.nl

Volg ons

@boongetupandgo
expand_less